KISFALUDY PÁLYÁZAT

KISFALUDY PÁLYÁZAT

KISFALUDY PÁLYÁZAT 

A KISFALUDY PÁLYÁZATNAK köszönhetően megújult szálláshelyünk, és bővültek a szolgáltatásaink a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeink örömére.

KISFALUDY PÁLYÁZAT 

  • A kedvezményezett neve: Rosos Rita EV.
  • A támogatott projekt címe: Caesar Panzió felujítása
  • Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00429
  • A szerződött támogatás összege: 14 401 440 Ft.
  • A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt közvetett célja Pápa település fürdő és turisztikai térség, így ezáltal Magyarország turisztikai vonzerejéhez kapcsolódó szálláshelyek minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, a Caesar Panzió működéséből származó árbevételének és fenntarthatóságának növelése, annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szálláshely kínálat biztosítása.

A projektet keretében a meglévő szálláshely szobáinak bővítése történik. A már meglévő hat szoba mellé egy új szoba kerül kialakításra.

További fejlesztésekként a panzió meglévő szobáinak teljes felujítása, beleértve a fürdőszobát is. Billiárd, darts, csocsó játékokhoz a pincében terem kialakítása. Szintén a pincében gyermekjátszóhely kialakítása. Recepció bővítése a vendégeink számára egy pihenő résszel.

Az udvar is megújul, új pihenő pavilon épül.

Korszerű technológiát alkalmazva, mindegyik légkondícionáló berendezés lescerélésre kerül, valamint a szobák tökéletes hangszigetelése is megtörténik.

A projekt keretében speciális igényeket kielégítő fejlesztések, szolgáltatások kerülnek kialakításra:

  • családbarát panzió – gyermek játszóhely, playstation használattal
  • aktív turizmus – kerékpár kölcsönzési lehetőség
  • kulturális turizmus – a városban megrendezésre kerülő rendezvények alkalmával több férőhelyet tudunk biztosítani az érdeklődő hazai és külföldi turistáknak
  • állatbarát szálláshely – panziónk már jelenleg is fogad kis háziállatokkal érkező vendégeket

Hosszútávú céljaink a panzió látogatottságának és vendégkörének növelése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.04.14.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”